11.2.2017

Väriruokaa


Jokaviikonloppuinen kasvislisuke on kyllä melkoista väriterapiaa ... Tämä herkku on tosin paremman näköistä ennen paistoa, mutta onneksi niin hyvää ...
Pilko/suikaloi valitsemiasi kasviksia - erivärisiä porkkanoita, raitajuurta, keltajuurta, juuripersiljaa - lorauta päälle oliiviöljyä, ripottele sormisuolaa ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia ... Vahdi ettei pala (niin kuin minulle meinasi taas käydä).


2 kommenttia:

  1. Tänään löysin S-marketista suomalaisen yrityksen pakkauksen erilaisia raakoja juureksia suikaloituna, hinta oli alle 2e, joten kiva, että tulee pieniä yrityksiä tuotteineen markkinoille. Siinä oli vielä teemana, että ei tule hävikkiä, kun valmiiksi on suikaloitu.Blogissani arvonta laitettu käyntiin, käy osallistumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho - en ole huomannutkaan tuollaisia tuotteita ... Astelen aina suoraan sinne hevi osastolle ja täytän kärryt tuoreilla kasviksilla ... ;o)
      Kiva - Kiitti - täytyypä käväistä ...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...